Már megbocsáss, de ez az írásod inkább a te tudatlanságodról árulkodik. Először is csak kétféle madárcsoportnál volt szó erről a betegségről: a háziszárnyasoknál és a vándor vízimadaraknanál (utóbbiaknál elenyésző mennyiségben). A kerti énekesmadarakat és a többi hazai vadmadarat a madárinfluenza nem érintette, nem volt mitől megkapniuk, ugyanis sem vízimadarakkal, sem háziszárnyasokkal nem érintkeznek.
Másodszor: még mindig ökológiai kárról beszélek (amit a macska okoz), és nem gazdaságiról vagy az emberek félelmeire hatóról, amit a madárinfluenza.
Harmadszor: nem rettegett az egész ország, csak azok, akik a tévé elől el sem mozdulnak, így beszopják a média szenzációhajhász rémhíreit. Részemről szinte egész tavasszal (tudod, a hazai madárinfluenza tetőpontján) folyamatosan terepen voltam, és madarakkal foglalkoztam. Sem influenzás nem lettem, sem szívrohamot nem kaptam a rettegéstől. Szóval ha te rettegtél, az a te magánügyed.
De ha ez az alábbi hozzászólásod egy "ha az én macskáim kárt okoznak, akor a te madaraid is, és különben is az én apukám erősebb"-típusú óvodás visszavágás akart lenni, akkor nem szóltam.
Ja, és a madárinfluenzát egybe írjuk.
Aláírás: a tudatlan