Tyupi001 Creative Commons License 2006.10.11 0 0 152

Sziasztok

Én most vettem meg a "Ferihegy Titkai" dvd-t a jövő házában, és habár még csak az első dvd-t néztem meg a kettőből, csalódás volt.

Volt benne néhány érdekes rész, amiot nem tudtam, de szerintem sok érzelmekre ható "snassz" fel-le szállás van benne.  Szívesebben vettem volna valamilyen kimerítőbb dokumentum filmet.  Az extrák viszont nagyon jók. 

Szívesen megnéznék egy hogyan kell felszállni a géppel tipusú doksi filmet, ahol elmagyarázzák, hogy ez arra, az meg erre való, ha ez így akkor az úgy tipusút.

Egyébként rendkívül átfogó , csak túlságosan felületes. 2900.- volt a dulpa dvd.

Viszont a B737 szimulátor egészen jó. Ez a jövő házában van. egy szoba kialakítva.

1000/20perc

Engedjetek meg nekem egy kérdést még ide. Hogy a viharba gyűjt össze valaki 2 millert hogy egyáltalán elkezdhesse a rep sulit. Felhívtam egy-két sulit, de a legkedvezőbb ajánlatot is úgy kaptam hogy havi 500.000.- /4 hó, de mégis hogyan csináljátok?

Van valami működő hitelrendszer vagy ilyesmi?

Ilyesmit tudnék elképzelni, hogy megcsinálom a sulikat hitelből, és x időn belül a pilóta fizuból sokkal könnyebben kinyögöm a részleteket, mint nélküle...

Valami ötlet?