Sikerült véghezvinnem életem bravúrját: Nakano Ausztriában az időmérőn a 4. helyet szerezte meg!
Az elején light rain volt, először nedves, majd nagyon nedves pályával. Úgy az edzés felénél elállt az eső, a pálya felszáradt. Éppen nem voltam a közelben, mikor damp lett az állapota. Mire odaértem, megint elkedzett esni az eső, és mire mért küört tudtak futni, már megint very wet volt a pálya. Így esélyük nem volt bekerülni, de 15 perccel az edzés vége előtt ismét elállt az eső. Ekkor kezdődött az idegölő várakozás: mikor még a 4. percben is wet volt a pálya állapota, kiküldtem Tuerot, majd 2 perccel az edzés vége előtt száradt fel! Nosza, Nkano ki, fly lap mint az őrült, Tuero be, majd ki, hátha sikerül még mennie egy mért kört. Nakano épphogy el tudta kezdeni a körét, Tueronak ez sajnos nem sikerült :( majd edzés vége, nézem a sorrendet: Nakano 4.! Összesen 10-en kvalifikálták magukat, töovábbi 6 FIA engedéllyel indulhatott. A verseny nem alakult ilyen jól, ugyanis Nakano kicsúszott :(
Jövőre már megvan a Ferrari motor (ingyen), meg Bridgestone gumik, illetve jelenleg kb. 1millió dollár vagyonom van. Monaco volt a rekord, 112.000 (körübelül ennyi) volt a profit, és össz-vissz 3x voltam deficites: Először az idénnyitón (mert VIPpeltem, gondoltam nem lesz drága. Miután láttam, hogy mennyit vesztettem el, megbántam, de viszont nincs egetverő veszteségünk), majd még kétszer, de az max. 50.000 volt. Diniz, Nakano szintén megvan, ill. jelenleg 5.-ek vagyunk az FIA ranglistán.