bramo Creative Commons License 2006.10.10 0 0 790

Én megvárom az október 12-t és csinálok egy próba konvertálást (EUR és USD - > HUF), hogy mégis mennyit veszítek.

A másik amit nem merek kipróbálni, az az hogy elküldhetem a pénzt BÁRMILYEN U.S. bankszámlára? Mert látom, hogy magyarnál legalább a vezetéknévnek egyeznie kell, de ha USA-ba akarom küldeni akkor ilyne opció nem volt felajánlva. Valamint mi a különbség a checking account és a savings account között. Cheque-nél kiállítanak egy csekket róla vagy olyan számlára megy ami egy csekkönyvre mutat?

Azért érdekel, mivel van sok ismerős kint, lehet-e azt csinálni, hogy elküldöm PayPalról valakinek a pénzt U.S. accountjára az pedig nekem átküldi az itthoni számlámra. Ezzel megspórolok 130-190e FT repülőutat (+  szállás, meg hát akkor úgyis bevásárolnék :D) azzal hogy banszámlát nyitok és egy átutalás nem olyna drága az USA-ból. Amúgyis már herótom van az időátállástól, az utazástól és magától a reptéren való megalázástól (okay, nem mindig) és nem olyan fontos ez a munka (mármint ezen része) hogy fél éven belül többször utazzak ki, ráadásul már ez is soknak számít, mert tényleg 1-2 nap alatt lezavarható dolgok miatt kell kimenni, csak hát a repjegy így olcsóbb...

Előzmény: ujtulaj (783)