Fiúúúúúk. Így kell ezt csinálniiiii !!!!!
http://index.hu/tech/uzlet/telkom061009/
Élő példa: Battila elnyer egy nagy melót Szoftverisztánban. Hálózatot kellene építeni - mert ahhoz ott nem kurvára értenek.
Nagy örömködés otthon (az asszony már gyanakvóba is vált - mármint hogy honnan a nagy fickósság?) - na mindegy - de ott körőzik a baszott nagy, ősrégi, finnugor mondás a fejünk felett, mármint hogy:
"ahol sok a részvényes - ott kevés a zsebre-pénz."
A "zsebre-pénz" szó nem szerepel ugyan (értelem-helyesen) a Magyar Akadémiai Szótár-ban...de ettől még létezik.
Erre mit csinál a barátunk? Eszébe jutok én (a Steavy az Indexről) - aki, itt már többízben is bizonyította a hálozatépítő tehetségét - és felkér "konzulensnek"...egy méltányos (mondjuk 100 millió Ft-os) öszegért - számlára, természetesen.
Persze - a pénztártól való távozás után lenne még egy "el-nem-hanyagolható"
stáció...ahol az úgynevezett "ötletgazdának" egy szerény 80 millás tiszteletdiját le köll csengetni.
Szemét gazemberek. Kiszúrják a szemem 20 millával. Ez rablás. Ennyi szaktudás után ezt érdemlem?
Csak egy aláírásra lennék tán jó - hisz én már split-eltem hálózatot forrasztópákával is.
OK. 20 milla is jó valamire...egyébként is el vagyok maradva a közköltséggel :-)))))
.