szaboattila_ikon2 Creative Commons License 2006.10.08 0 0 2442

Szia Hacsek1,

nekünk 6-án pénteken adták a kezünkbe a kulcsokat! Minden kaffa volt! Azóta minden nap mászkálunk oda, de csak a méregetés és beszerelések kapcsán. A költözés maga csak 14-én szombaton lesz! Mi megpróbálkozunk a lehetetlennel és egy körben viszünk át mindent!

Szóval ezúton szeretném jelezni Mindenkinek, hogy szombaton jövünk egy teherautónyi (7,5 t) cuccossal! Leszünk egy páran, akik pakolászni fogunk, de ha valaki nem bír magával nem sértődök meg, ha meglátogat minket az Ikon 2 D kapujában. :o))))))))))))))

Néztem én is a vizet! Ha sokáig engeded jön majd a meleg is. Szerintem mivel még nem nagyon használták a csöveket a házban át kell folyatni rendesen...

Én ma lámpa szerelés közben engedtem a vizet. 2 lámpát fúrtunk fel, mire megérkezett a meleg víz! :)))

Ki az aki még a j7 szombatot szúrta ki magának a beköltözésre? Valahogy olyan érzésem van, hogy lesz egy kis tumultus aznap.

MadDogzCo.,

Ha jól emlékszem mi már láttuk is egymást szombaton!

Ezek szerint akkor már ti is megkaptátok a lakást! Költözés mikor lesz?

Smatte,

Én személy szerint UCP fan vagyok, mert jelenleg is még náluk fizetek elő és megfelelő a szolgáltatásuk. Igaz antennás megoldásban nyomjuk, de csak azért mert közölték, hogy a mi utcánkba nem kábeleznek ki, csak ha perkálunk egy kis plusz málnát...

Szóval én j7 elején hívom a UPC-t, a T-COM-ot, hogy a lehető leggyorsabban rá tudjunk kapcsolódni a rendszerre. :o)

Internetnél kicsit bajban leszek, mert jelenleg 4 hónapja előfizettünk az Interware-nél. Ezen még agyalok egy kicsit, és majd telefonos segítséget fogok kérni a szolgáltatótól...

Előzmény: hacsek1 (2441)