Persze , de nincs szemmifele foldindulas. Atfordult az inga,de szo sincs elsopro gyozelmekrol .Elsopro gyozelem az amikor 80 szazalekos foleny van,de nem az 52-48 .Par szazalekos eltolodasok voltak ami eleg volt az ellenzeknek,hogy ellenzekbol ne ellenzek legyen.De ez igy is van rendjen. Elsopro gyozelem volt Szita gyozelme, meg Kosae, de az varhato is volt. Volt olyan amikor szinte egy szoci polgarmester sem volt pl 90-ben,csak szadis,es MDF-es ,most a fuggetleneket hagyjuk az tartja a kb 60 szazalekos aranyt azota is az onkormanyzatok osszessegeben.
Ami a kulonbseg ,a szocik es a szadistak tudomasul vettek ,hogy vesztettek es kesz es nem agalnak sem valasztasi csalasrol se masrol es amikor ok gyoztek 4 eve akkor nem hadovaltak elsopro gyozelemrol,hogy akkor most vege a fidesznek,mert a jobboldal ezt mantrazza,hogy akkor mos vege a mo-n az MSZP-nek es a szadinak egy nagy turot,most 4 evig ellenzekben lesznek tobb helyen,es?Igy van ez miden demokraciaban.
Nekem pl az a hozzaallas tetszik amit Gore mondott Bush elso elnoki gyozelme utan:
A kampanynak vege innentol megkeri a ra szavazokat,hogy tamogassak az uj elnokot,hogy politikaja sikeres legyen. Ez a normalis .nekem tokmindegy ket valasztas kozott,hogy fideszes,vagy szadista ,vagy szoci az onkormanyzati tobbseg az erdekel,hogy jol csinaljak helyileg a dolgokat,en soha egy rossz szot nem szoltam Nogradirol a morahalmi fideszes polgarmesterrol se a vasarhelyi fideszesrol,jol csinaljak,megerdemlik a valasztok tobbsegenek a bizalmat e nem szavaznek rajuk,mert nem oda tartozom.