q4 Creative Commons License 2006.10.05 0 0 1219

Eumig!

3 db van és eddig semmi baj nem volt velük (pedig rengeteg party-n & performanszon használom) , azon kívül, hogy izzót kellet benne cserélni.

A Meopták is jók (abból 4 van), a 4-6-os sebesség meg egyenesen hatalmas fless.

+ van egy objektívem, ami több géppel is konpatibilis & 1méterről is hatalmas képet produkál = megnézem - leírom az adatait.

Sztem a Rusz gépeket csak végtelenített szalaggal érdemes használni-ilyenkor nem kell a fogaskerekek közé betenni a filmet, kisebb az esély, hogy a film tönkremenjen.

Olyan vetítő a jó, melynek nincs olyan fogaskereke, ami a film perforációjával érintkezik + 12v 100w izzó!

Ja! Izzó! -Űbermák: eddig naon drágán tudtam beszerezni ilyen 12v 100w-os izzót. Nyáron a Mórahalmi vásárban nézgelődünk s egy hölgynél egy egész doboz sylvania tipusú projektor izzó ott figyel! Mennyi? 1500! Darabja? Nem, az egész! ... Nem alkudtam.  Honnan? Svédben bezártak egy villszer boltot s a rokon küldte, hogy nekik már nem kell.

Bocs ha már idegesítő, de Nektek 'tudnotok kell' róla.

-------------------------------------------------------------------------------

nemsokára tök sok kép a super8mm.hu galériájában- performanszok,fellépések,koncik,az eddigi megmozdulások s fesztiváljaink 2001-óta!

+hamarosan lehet nevezni a következő fesztiválunkra(2007 szept.) bármivel, aminek valami köze van a super 8 világához- film , előadás , performansz , koncert , mozigépész (Vj.). Ez is fent lesz a site-on!

Písz Sziszi

Előzmény: zooyork (1211)