Törölt nick Creative Commons License 2006.10.05 0 0 774

Drága Miguel!

Ha így döntöttél és ránk bízod a levelezőidet, szívesen fogadjuk őket, bár a két topic között a hasonlóság csak felületi. Pont annyi, mint egy férfias bár és egy nőies teázó között. Amíg ott komoly sportélmények, elemzések, visszaemlékezések láttak napvilágot, ebben a topicban ainkább csak felületes női csacsogás folyt, fűszerezve a kedves férfivendégek vicces mondásaival. Azért igyekszünk egy kicsit emelni a szakmai színvonalat. Nagyon remélem, hogy annyira azért nem hagyod cserben a híveidet, hogy nem jösz el a jövő szombati találkozóra. Örökre hálásak lehetünk Neked, hogy az ország különböző pontjaiből összehoztad a biciklirajongók klubját, és lehetőséget teremtettél a személyes találkozóra. Olyan környezetben, mint az enyém, ahol az összes rokon, barát, kolléga táborából az egy szem férjemet lehet rávenni, hogy megnézzen egy-egy versenyt, nagyon jó tudni, hogy vannak emberek, akik ugyanúgy a tv előtt ülnek, és ugyanúgy izgulnak, mint én.

Nagyon várunk, okvetlenül gyere el!

Nekem hiányozni fog a bár, az volt az egyetlen hely, ahol még én is bártündér lehettem :-(

Előzmény: Törölt nick (772)