Amorf29 Creative Commons License 2006.10.04 0 0 63

ők mondták tollba Sólyomnak, hogy mit kell mondania ahhoz, hogy a Fidesz nagyobb arcvesztés nélkül visszaólálkodjon a parlamentbe.

Na igen, ez a mondat jellemzi a ballib arroganciát a legjobban. Sólyomnak tollba mondták ... aha, persze.

Ma beszélgettem két baloldali irányultságú kollégámmal - az egyik apja természetesen eddig tűzközeli vállalkozó volt Egerben és most sivít a fájdalomtól, hogy a húsosfazéktől elkerült. Na szóval, ezeknek a szigorúan értékek mentén politizáló embereknek tudod mi volt a bajuk Sólyommal?

1. Hogy néz ki

2. Nem elég keménykezű

3. Miért szólalt meg a választások után

Az 1-esről gondolom nem kell elmondanom a véleményem, a 2-est nem tudom értelmezni - mit kellett volna tennie, talán a gumibottal, könnygázzal járni az utcákat?. A 3-as meg végképp blődli - arra a kérdésre, hogy talán jobb lett volna, ha a választásokat befolyásolva még a szavazás előtt mondja el a beszédét, persze nem kaptam értelmes választ, csak kb. annyit, hogy jó-jó, de hogy néz ki.

Összefoglalásul, aki nem a ballib szekerét tolja, hanem attól önálló véleménye van, már a szemetekben egy lenézett kis senki.

Szégyellhetnétek magatokat! Talán el kellene gondolkodni egy pillanatig azon, hogy a média nyíltszíni támogatása ellenére is miért küldött el benneteket a szavazók nagy része a búsba.

Előzmény: Kettes számú törzsvendég (53)