Na akkor kezdjük, elősször egy vélemény az útról, mivel megnéztem az iroda ajánlatát. Szóval nagyon nagyon drága. (mi 3 család megyünk, saját szervezésben, 5 éj Bangkok, 6 éj Coh Chang, és 4 éj Pattaya, utazással 17 nap 270.000 Ft. és jó 3/4 * hotelekben). Igaz a kirándulások árai amit ugyancsak magunk oldunk meg nincs benne, de aki volt már kint az tudja, hogy az olcsó.
Na akkor válasz a kérdéseidre.
Én minden képpen Phuketet választanám, ott is Patong beachet.
Mert ez a két tengerparti hely (Phuket és Pattaya) ahol a legnagyobb élet van, nyüzsgés, tömeg stb. De van aki ezt szereti, én is szeretem.
Phuket :
- sok kirándulási lehetőség, sok látnivaló
Patong beach:
- kevés tengerparti hotel a "belvároshoz" közel
- itt van a legnagyobb élet a szigeten
Karon beach és a többi:
- jobb hotelek, csendesebb élet
- ha kell a nyüzsi akkor taxi, vagy tuk-tuk
Pattaya:
- még nagyobb élet a belvárosban, mint Phuketten
- kevesebb kirándulás lehetőség, bár azért itt is van
- a városi hotelek nem tengerpartiak és csúnya a tengerpart
- városon kivüli hoteleket nem ismerem de szépeknek tünnek, de sokat kell utazni
Én Koh Samuit választanám, én mind három helyen voltam már többször és nekem ez jött be a legjobban, bár mindenhol jól éreztem magam.
Samuin van a legszebb tengerpart ezeken a helyeken. A hotelek közvetlenül a fehér homokos tengerparton vannak, a másik kettő partja nem ilyen szép.
A hotelekre névszerint rákereshetsz a netten, és tudsz választani, hogy melyik éri meg nektek. De holnap délelőtt majd én is ránézek és elmondom a véleményemet.
Laci