Carvi Creative Commons License 2006.10.04 0 0 2432

Carvi: mindenki magabol indul ki...

Nos, ez jelen viszonylatban kicsit erős, nem is teljesen értem, de ha személy szerint megbántottam volna valakit, úgy elnézést kérek tőle.

en a csempeseknel teljes mertekben elegedett voltam. a konyhastudiot viszont ki sem mertem probalni.

Akkor látahatóan volt, ami, és ahogyan neked sem volt elfogadható, egyébiránt a 2428-as hozzászólásomban általában nyilatkoztam a kereskedőkről, nem a csempeboltot akartam kipécézni.

nem varhatod el a kiskereskedo cegtol, hogy raktarat tart fenn, meg a hatalmas kisker cegektol sem. ez a multik lehetosege, de az o aruminoseguket inkabb ne is firtassuk...

Engedtessék meg, hogy megfogalmazzam azon véleményemet, hogy általában - tehát nem a konkrét csempeboltra vonatkóan - a gyártónak az a normális és elemi piaci érdeke, hogy rendelkezésére álló értékesítési csatornákon keresztül a fogyasztót elárassza a termékeivel, sőt, még akkor is rávegyen valahogy a vásárlásra, ha az nem is állt szándékomban. Ehhez készséges, gyors, kényelmes kiszolgálást kell biztosítania. Ha ehhez nem megfelelő minőségű az értékesítési csatornája, akkor valamit elrontott - a vásárló pedig továbbáll, és keres mást. A kisszériás kontra tömegtermék kapcsán a minőségi kategóriákat pedig el se kezdjük elemezgetni egy olyan világban, ahol mondjuk egy méregdrága Harman/Kardon hi-fi komponens hátoldalán az szerepelhet, hogy "Made in China"...

Mindez persze pusztán egy vélemény, a lényeg, hogy ne tévedjünk a személyeskedés mezejére, mert ebben a topicban az kevéssé szokás.

Tehát: pax vobiscum!

Üdv

Carvi

Előzmény: malacmalac (2431)