Szervusztok leendő IKON 2-es lakók (.....na meg persze 1-esek is :-))
Írtó nagy tapasztalattal rendelkezem garanciális problémák tekintetben (sajnos).
Egy biztos. Nagyon alaposan nézzetek meg mindent, bár ....tudom ez nem könnyű, nekem sem ment. Egy biztos. Később sokkal nehezebb a garanciális problémákat intézni.
Nekem a lakással tulajdonképpen csak apróbb problémáim voltak, ami azért annak köszönhető, hogy a tavaszi megtekintésnél a nagyobb dolgokat észrevettem(ük).
Viszont csak a birtokba adás után vettem észre azt, hogy a konyha kialakítását követő takarításnál össze-vissza karcolták a króm konyhagépeimet és a konyhai munkalap felületét, ami gyengébb megvilágításnál sajnos nem látszott, csak a spotlámpák fényénél.
Elkészültem a legrosszabbra is: adott esetben perre, mivel annak bizonyítása, hogy ezt nem én csináltam nem igazán lehetséges. A házon elég sok mindent össze-vissza karcoltak a takarítók, így ez mindenképpen az én oldalamat igazolta. Szerencsére perre nem került sor, de mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy tényleg alaposan nézzetek meg mindent.....ne hagyjátok magatokat sürgetni, hogy gyorsan-gyorsan.......NEM!
Egyébként nekem nincs rossz tapasztalatom az IKON-ház garanciális ügyintézőjével (...tudom sokan nem így vélekednek róla) ......bár hozzáteszem minden alkalommal nyugodtan, higgadtan álltam a dologhoz, üvöltéssel nem lehet semmit sem megoldani.........s végül is az ő munkája az, hogy a "szak"munkások által elbaltázott dolgokat orvosolja.
......Milyen gyorsan elszállt ez az 1 év....mi is október közepén költöztünk. Na minden jót kívánok Nektek!
Üdv.