hatvannyolcas Creative Commons License 2006.10.03 0 0 3901

Szia mindenkinek.

Eladasra ajanlom a lanykamat, mivel egyenlore anyagi okok miatt ki kell szalnom a bulibol. Korabban mar fotot is kozoltem rola. Ezenkivul egy csomo alkatresz is van. Nos az eleg vegyes: Abban van garnitura diszlec, 4 rozsdamentes ajto komplet, 73-tol, (Tele uveges) Muszerfal, repedes mentes, kozepso box , diszracs a szelesebb kivitel, fek, es futomu rendszer.

Vagy ha senkinek nem kell kompleten akkor megbontom a lanykat is! Kulonbozo elektromos kellekek, Ulesek stb akkor minden elado. Motor van ketto  szetszedve, plusz egy a lanykaba.

Na de ha valaki iger egy sportasi arat, akkor ugy egybe mehet.

Higyjetek el nem keves a cucc es en sem igyen kaptam.

Nos ha erdekel valakit, akinek van ralatasa a sportarsi ertekre, az irhat ide:vargatom@t-online.hu

Nem soroltam fel minden alkatreszt, de higyjetek el nem gyenge a felhozatal!!!!

Ja persze  Plusz lampak, stb es nem eldobando minosegben.

Persze aki ujat keres, az mehet a Karpat utcaba!!!!

Nekem sajnos ki kell szalnom az allolampas bulibol komoly indokok miatt. En azt szeretnem, ha valaki beallna a kertbe egy kisteherautoval es kitakaritana a kertet. Ja es vinne a lanykat is , ne fajon a szivem , hogy itt eszi a rozsda azt a bringat amitt anno amikor meg ez a topik nem letezett, kozel 800 ezer ft-bol ujitottam fel nem beszelve egy felevi mukamat.

Tudom most nyilik a bicska a zsebetekben, hogy tehetek ilyet, de az elet neha produkal furcsa dolgokat.

csak a rend kedveert:vargatom@t-online.hu