WooDoo Creative Commons License 2006.10.02 0 0 135

Nincs akkora fizetőképes kereslet a mopedautók iránt, amiből meg lehetne élni. Jó autókat nem lehet 500e Ft alatt venni, enyit meg kevesen adnak érte. Ha lehetne részletre adni, lényegesen nagyobb lenne a kereslet, de mivel nics forgalmi, ez sem megy.

Egyébként nem luxus egy ilyen járgány, amíg nekem kellett az ovodába meg az iskolába hordanom a gyerekeket, naponta kb. 100 km-t kellett veztenem. Most meg a fiam csak fele ennyit kocsikázik egy fele akkora fogyasztású járművel. Éves szinten kb. 200-250e Ft-ot spórolok meg az üzemanyagon, tehát 2-3 év alatt megtérül a mopedautó ára. Egy 6-8 éves mopedautó már szinte alig amortizálódik, majdnem annyiért el tudom majd adni, mint amennyiért vettem.

Kicsit OFF:

Az meg még külön haszon, hogy a szeleburdi gyerekem mennyit komolyodott amióta van saját kocsija. Nekem anno "csak" egy simsonom volt, de az kb. akkora szám volt, mint most egy mopedautó. Falusi gyerek voltam, némi kisebbrendűségi komplexussal a városi vagányokkal szemben, de a motor miatt mégis emberszámba vettek. Talán ennyit én is tudok segíteni a fiamnak a beilleszkedésben:)

Előzmény: rrr4r (134)