zozocam
2006.10.01
|
|
0 0
1182
|
Szerintem is Izlandon a legjobb megoldás egy ilyen lakóautó bérlése, ha megteheted (hosszabb távra éri meg, - akkor lehet alkudni, pár napra brutál drága). Független vagy mindentől és végül még az is lehet, hogy nem lesz drágább a végösszeg. Közlekedni amúgy is kell, így legalább megvan a szállásod + olcsó kajád (mert konyha is van benne) és a 4wd miatt extra helyekre is eljuthatsz, ahol a szállás mitatt nem kell aggódni. Az meg baromi jó, hogy nincs stressz, hogy odaérsz-e valahova és lesz-e szállás, mennyiért stb. Egy csomó időt sporólsz meg vele és.... HATALMAS ÉLMÉNY.
Mi ezzel a Mitsu Pajero Pick Up-pal nyomtuk, pár kép belülről is a "konyhával". Kb. 12 litert evett, ami elég jó szerintem. Fűtés is van, gázpalackról. Nagyon rendes volt a cég, egyszer valami elromlott és autozott a tulaj 150km-t....nem is szólt, hogy jön! Megkérdezte telefonon mere nyomjuk éppen, aztán egyszer csak jött egy autó és ledudált minket, hát ők ültek benne, ripsz-ropsz megcsinálták (asszem' az ablakkal volt gáz) és mentek is vissza Reyk.-be. El se hittem.
http://randburg.com/is/camper/
|
Előzmény: riboly (1174)
|
|