SZia!
Igen a leszabályozást nem említettem, de már régebben is írtam, hogy ismerkedni kellene kocsival néha , ha már ennyit használjuk. Bizony van a ki 4esben meg 5ösben megy emelkedőkön és hiányolja az erőt. Ott és akkor nem ártana ha visszakapcsolna és elhúzna kapaszkodósávba. Ekkor nem kell fordulatszámmérőt figyelni csak visszakapcsolni 1 vagy 2 őt és gázt nyomni ....
Lehet, hogy Te (Ti) már hozzászoktatok a sportdobbal meg d.szűrővel járó hanghoz és már csak azt nevezitek hangnak de amúgy is van hangja és az is elég élvezetes adott esetben. Ezt persze sokan szenvedésnek hallják a kocsi részéről, "sajnálom húzatni" , "olyan mintha erőlködne" meg ilyeneket írtak ezzel kapcsolatban.
Nem a szélsőséges esetek legszélsőségesebbjéről beszéltem, amikor előzéskor bejöttek már mögéd szintén előzni és Neked kell helyet hagyni a mögötted lévőnek is , hogy beférjen mögéd , mert szemből már igencsak jön a baj ..... Ilyenkor kellene ismerni az autót és hangra váltani mert a szemed máshol van éppen ...
A leszabályozást megtapasztalni nagyon hasznos, még a régóta vezető embereknek is, ugyanis elég ilyesztő (először, mondjuk nem egy tudatos próba alkalmával) . Tudod hogy lesz mégis váratlanul ér ! Elmegy az nyomaték 0-ra és viszlát gyorsulás .....
Kal