glissando Creative Commons License 2006.09.29 0 0 3548
Hello Zsolt! Köszönöm a részletes ismertetést. Jó hangja lehet, egyszer meghallgatnám! Kösz az érdeklődést, a DB5 kiválóan müxik, szerintem nagyon el van találva a hangja! A drawbarjai is igényesen járnak, a billentyűzete kiváló! A chorus vibrátó hozza a sírós scanneres feelinget (Hey Joe hangszínei majd egy az egyben reprodukálhatók). A perkája is igazi B3! 88880000, normál 3rd perka, C3 vibrátó .....tuti, tiszta No, no, no! Tulajdonképpen az overdrive-ja is nagyon életközeli, de abban azért egyszer az "igazit" szeretném! Egyedül a műlezlije nem tetszik, valahogy a gyors nagyon nyekergős, a lassú pedig nagyon letompítja a torzítást (a rendes lezli is, tudom, de nem ennyire). Így azt nem használom, de tök mindegy, van igazi lezlim. Kilátásba helyeztem állvány és lábbassz beszerzését is a gyártótól. Azért hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fáj a fogam az A100-adra!
Nem vagyok elégedetlen a DB5 tényleg tuti választás, én csak a Roland VK8-cal tudom összehasonlítani, de ég és föld. Holnap azér' megnézem azt az E100-ast, majd írok róla.... Üdv.
Előzmény: tehtube (3547)