Nekem egyszer márciusban volt egy (az első motoros) rossz élményem, a frissen vásárolt kiskerekű babettámmal estem, épp mentem le az útról a házhoz közeli térre, és egy bukanót akartam kikerülni (ha jól emléxem) mehettem vagy 10-zel :D nah és hirtelen balkormányzásra nem reagált az elsővilla, csak a kormány (ez egy 78-as gép volt, aminek a kormánya olyan egyrudas felfogatású volt, mint a mustangé, csakhát a kormány nem volt túlságosan odahúzva) így egy szépet eldőltem vele:D A Babetta 6 napig volt az én tulajdonom, mert eladásra vettem. Sajnálom, hogy el kellett adnom...
Friss élményem pedig:Köbö ugyanez, mint 1-2 üzenettel előttem szólónak, csak épp itt az volt, hogy én a simsonommal egy verhovinával közlekedő "szobafestő segédmunkás" (a ruhájából ítélve) mellé álltam be a pirosnál, (és nekem ez újdonság volt, mivel én verhovinát nemhogy közlekedni, hanem még élőbe egyáltalán nem láttam, csak képem, és hallottam róla egy-s mást :D) Ránéztem a pedálos csodárakedvesen rákérdeztem: "verhovina?" Válasz: azám!....
Zöldre váltott aztán én mentem előre, ő meg mögöttem, és pont a lakásunkhoz közeli kocsmánál állt meg, és ott kezdtünk el beszélgetni, elmondta, h most szerzett nemrég egy 12-es rigát, (vagy egy másik verhovinát, már nem is tudom) amiben 46 km van, mivel az első tulaj megvétel után nemsokkal, (a jóöreg "masszív" szovjet rigalánc hamar bekövetkezett megnyúlása, és szakadása miatt) egy jókorát zuhant, és utána bevágta a sfniba. nah köbö ennyi, tudom, h ez egy Mustangos topik, de jól esett elmondani :D
jawamustang.extra.hu