István Gyuri Creative Commons License 2006.09.28 0 0 16046

GyöBzs: Szerintem a páratlan személy és a vác-jászberényi vonat ellenkező irányba megy... na mindegy.

Igazad van, de értsd jól, amit írtam :)

Jászberény-Vác vonat eljön ugye úgy, hogy a deltában a gyors elé érkezzen és Aszódon biztosítok átszállást. Gyors el, újabb 5 perc múlva ott a pesti személy. Szerintem nem pazarlás, pl. segítene, ha nem állna meg a vonat Aszód-Jászfényszaru között.

No, akkor továbbra is kérdés, hogy a Szolnok-Hatvan személlyel mi legyen, mert azzal tényleg kb. egyidőben szeretnél menni a Jászberény-delta-Aszód szaladóssal (ugye nem gondolod komolyan, hogy egymás mögött blokkra menjen két vonat?). Miskolc/Startján/eger felé hogyan adnád meg a csatlakozást a 82-esről? Szóval komplex javaslatot várok :)

Ja, és ehhez (vagy akár a szobi meghosszabbításhoz is) plusz eszköz kellene...

Vác-Aszód között egyébként járhatna (két)óránként az inga vagy a Bz, de ehhez a térségi vasutaknak még van még szava... Pedig Vácon is egyszerűbb lehetne az élet: nem kellene körbe adni a motort és a Vác-Vácrátót szakaszon a hernyók helyett a Bz állna meg, így Vácon a veresi tudna saját magába forogni (érk. 13, ind 25), ami a késések egy részét is segítene megszüntetni.

Előzmény: GyöBzs (16044)