b0b0 Creative Commons License 2006.09.28 0 0 3859

udv emberkek

1 az 1be csere persze hogy nem erdekli a tulajt, de kis rafizetessel szerintem meg tudnam vele boltolni a dolgot...

csak abban azert bakonyignak igaza van, hogy bezony ez egy 69es gep. raadasul szerintem nincs annyira szepen tartva, mert a tulaj magyarazott valamit a kuszob es feneklemezekkel, hogy 2 eve csereltek oket, es hogy a feny az eleg gagyi, ujra kene. tovabba hogy belul sem a legszebb stb stb.

no, de nem kell a rozsdas ordogot a Boszlopra festeni, penteken megnezem, o is az enyimet:) aztan kitalalunk valamit.

en szeretnek egy kupet, mert az egy igazi egyedi dolognak gondolom. es be vallom az 5 dizel henger az is megdobogtatja a szivemet.

csak hat egy 37 eves kasztni az hogy nezhet ki? mennyire ujithato fel...

meg aztan a jelenlegi allolanykam eddig olyan szepen teljesitett, rengeteget mozogtam vele, hosszu futamokat mentem. a motorja az mostanra kezdett bejaratodni rendesen. meg azt is mondhatom hogy szerencsem volt ezzel az autoval. meg aztan ha jonnek a gyerekek, lehet hogy jobb az a hatso ajto is hogy ha van:))

na, megnezem, aztan meg irok ide nektek.

ha komolyabb a dolog, bakonyig, szivesen veszem szakertoi szolgaltatasaidat, januarban is szerencset hoztal nekem:)

huuha josokatpofaztam

tovabbi szep napot

b

Előzmény: bakonyigg (3858)