Iwiw fórum:
NN szeptember 23., 07:32 | 256.
SZia Balázs!
Nem azzal van a problémám, hogy elítéled a rendbontókat. Azokat én is. Hanem azzal, hogy a kuruc.info-n is megjelent versedben arra célzol, hogy a rendbontók halálát kívánod.
Bármennyire is gyűlölöd őket, ilyenfajta érzéseidnek nem adhatsz hangot nyilvánosság előtt, te mint a rend örzője és védelmezője. Ez nagyon etikátlan dolog. Neked példát kellene mutatni, nem pedig gyűlöletre, öldöklésre uszítani.
Sántha Balázs (ksatriya) Link | Válasz erre | szeptember 24., 20:41 | 258.
256: 257: Tisztel Uraim!
Több nap óta, most lépek fel először az iwiw-re.
A kurucinfó cikkjében megjelent verset nem én írtam!!!
Bár az a fórumok adatai szerint több nappal ezelőtt keletkeztek, azokat idő hiányában észre nem vettem.
Telefonon értesítettek, hogy az iwiw-ről jogtalanul letöltött képem mellé raktak egy verset a nevemmel a kurucinfó.hu-n. Mivel nem tudtam internethez hozzáférni, lévén vidéki szolgálatban voltam végig, így ismerősömnek kódomat megadtam, hogy belátása szerinti közleményt adjon ki. Ennek eleget tett, majd személyes adataimat óvatosságból törölte. (kicsit túlzásba is vitte, mert mindent lesikált)
Az eddigi adatok szerint, nicknevemmel (nem először) ismeretlen személy lépett fel. Több levelezést lebonyolított a nevemben engem rendőrnek beállítva. Tisztelettel tájékoztatom, hogy én nem vagyok rendőr. Egy másik rendvédelmi szervnél dolgozom, és a Bp-i eseményeknél nem voltam jelen.
A verset elolvastam, megmondom őszintén, azért sokkal durvábbra számítottam. Igaz kissé döcögős, és szótaghiányos néhol, de a randalirozók elítélésében mindentől függetlenül maximálisan egyetértek, bár kissé arrogáns és naturalista megfogalmazása hagy némi kívánnivalót...
Most kódomat megváltoztattam, és egyúttal ismeretlen tettesek ellen büntetőfeljelentést teszek rágalmazás megalapozott gyanúja miatt.
Üdvözlettel: Sántha Balázs