szombaton, talira menet találkoztam egy ilyen nyugdíjas karavánnal.csupa penge streetfighter gép, Dawoo Matiz, meg Kalos, meg egy Lanos, de a Lanos elé becsusszant a körgorgaomban egy opel Combo vagy mi a szar.
mi a legvégén mentünk. egyszercsak nagy fékezés, végig fékeztek a kis dominók a sorban, oszt a végén a Lanos lekoccolta a Combot.
Öregem, amikor kiszálltak, olyan volt, mintha a Selyemgubók című film forgatásán lettem volna.Egy az egyben. az egész konvoj megállt, mi aztán kerülve tovább mentünk, de még láttam, ahogy mindenki kiszáll. Én nem tudom, hogy szektás gyűlésre mentek-e, vagy nyugdíjas klubba bridzselni, vagy szellemet idézni az erdőbe, de egy 60 alatti embert nem láttam, csupa-csupa fehér üstök. Már vártam, hogy mikor száll le az űrhajó.
Egyébként megértem az öregeket. Nekik ez a mai világ teljesen kretén.és az is.
ritkán hibáznak, de akkor nagyot és minden előjel nélkül. szerintem vezetésnél végig görcsben van a gyomruk a sok állat miatt. mint nekem az első 3 hét alatt, amikor szoktattam magam a "kultúrált" közlekedéshez.... csak mi megszoktuk, ők meg nem tudják, ezt meg kell érteni.
Különben inkább menjenek konvojban, ezt tök komolyan mondom.
mert megvédi őket is, nem száguldoznak, együtt vannak, vigyáznak egymásra.
Én hülyét fogok kapni 70 évesen, ha nem vezethetek.
de ha már nem fog menni, akkor nem erőltetem.
majd kimegyek a fiammal-lányommal szabadnapra és biztos visz pár kört, vagy én őt.