Makopa és tsainak:
Hegedűs Zsuzsa az Európai Uniós állampolgárságára gondolt, ezt némi jóindulattal ki is lehetett következtetni az utána elhangzottakból. Korábban a közszolg. rádióban el is mondta, h az ő adójából is fizetik az új tagok felzárkóztató pénzeit. JOGA van tisztán látni az eseményeket, és bírálni a makrogazdasági mutatók elhallgatóit, meghamisítóit.
Más: Kéri László baloldali politológus, egyetemi tanár( és a pénzért sajnos médiabohóc) a Heti Hetesben kijelentette, hogy GYF nem önként derített fényt saját hazugságaira az ország előtt, hanem csak a szűk pártfórum előtt "vallott" . Kiderült a dolog, nem önként jött elő vele. Ha ez utóbbit akarta volna, akkor nem egy semmitmondó beszédet mond anno a M1 TV műsor megszakításával, hanem elmondja AKKOR A LÉNYEGET, trágárság nélkül. És ez nagyon lényeges, kedves intetllektuell-tojásfejű olvtársaim, eddig nem olvastam tőletek ilyen elfogulatlan mondatokat.
Makopa még egyszer: Félreérthető lehettem, nem magára Blair közelgő távozására gondoltam, hanem arra, h nem hozzák össze e tényt GYF sorsával, s avval, h Blair volt GYF példaképe, bálványa! Bukásának fő oka nála is a hazugság és a követett politika kudarca.
Az íróniát megérdemlem, túl sok anyagot másoltam be. De a lényeg, gondolom, érthető.