levil Creative Commons License 2006.09.25 0 0 1395
Szia

Nekem a tapasztalatom az hogy az F5 stilusu hangszerek sok oldalubb hangszerek. Az ovalos nagyon klasszikus zenere van kihegyezve. Most pl lattam egy fazont egy ilyen 1000 eves gibson Aval a bluegrass fesztivalon s hat nagyon santitott... Viszont masodik hangszernek tokeletes. A Jazz-swing dolgokhoz pl kivalo lenne.

Ezzel szemben te annyira regen ra vagy gerjedve az oval fazonra. Hiaba az latszik itt a beszamoloidon hogy eleg sok zenei iranyba erdeklodsz. Tovabba ha a Zepnek jo volt akkor... :)

Meg szerintem mint hangszer jobb lesz a Kentucky mint a Fender. Lehet hogy a fender sok oldalubb, szebb stb lesz, egy Japan Kentucky az alltalaban egy igen komoly hangszer szokott lenni (hacsak nincs szetmenve, szetbarmolva, ossetorve, behorpadva, megsulyedve, stb. Ezutobbi esetekben nem is kellene nekem sem :)

Szoval nehez. Szerintem te is hamar ra fogsz jonni hogy a 2 hangszer tok mas. Mintha egy L5 fazonu Jazz gitart probalnank osszehasonlitani egy jo kis szuperstrat gityoval.

Mindenesetre ha hasznalhato a hangszer de megis ugy dontesz hogy inkabb nalam legyen akkor szolj :) akkor addig nem veszek semmit.
Előzmény: TheRover (1394)