Van igazság abban amit mondasz, valóban fennáll ennek a veszélye, bár nagyon remélem, hogy ez nem következik be.
Amúgy tényleg az ember eljátszik a gondolattal, mi lett volna ha... - lehet hogy tényleg jobb lett volna, ha Ashton nem töri el a lábát, nem csak azért mert akkor játszhatna (nagyon hiányzik a csapatból) hanem mert akkor minden bizonnyal nem jön a 2 "világsztár". Kezdetben örültem, hogy 2 ilyen remek focista került a klubhoz, holott már akkor lehetett sejteni, hogy a közeljövőben minden bizonnyal felvásárolják a klubot. Most olvastam, hogy az argentinok kitöltik a szerződésüket AP szerint (4 év) pedig Mascherano-t vinné télen a Juve is. (esetleg Camoranesi érkezhetne helyette, bár őt vinné a Portsmouth is)
Persze korántsem biztos h az új tulaj egyeltalán igényt tart AP munkájára, pedig tavaly és tavalyelőtt is bebizonyította, hogy jó edző.
Az viszont tényleg igaz, hogy már 4 meccse mióta a 2 dél-amerikai srác itt van, nem lőtt még csak gólt sem a csapat, és ebből kifolyólag meccset sem nyert... nem beszélve arról hogy a teljesítményük enyhén hagy kivánnivalót maga után...
Nagy kár lenne a tavalyi sikeres csapatot újabb "sztárok" érkezésével szétrombolni, mert a tavalyi szezon megmutatta, hogy újoncként, főleg a fiatalokra építve lehet sikeres csapatot összehozni, és nem kellenek hozzá az úgymond sztárok sem. (lásd FA kupa döntő).
Szerintem a tavalyi évre lehetett volna építeni, nem feltétlenül kellett volna minden áron új befektetőt keresni. Nem mindig az a jó, ha egy csapatba fontmilliókat invesztálnak, mert az nagyon könnyen megbonthatja a csapatszellemet, nem beszélve arról, hogy akármilyen világsztár az illető játékos, korántsem biztos, hogy be tud illeszkedni, és hogy egyeltalán fekszik neki az angol bajnokság. (lásd: 2 argentin)