igabiga Creative Commons License 2006.09.24 0 0 42
Csak egy adaléka félelemhez, mert én már nagyon félek! Még mindig remeg a gyomrom..

Csütörtökön eltűnt a fiam és 3 barátja (elsős gimnazisták, 14 évesek). 1/2 5 kor ment el a barátjához, tőlünk 5 percre, hogy az ottani ház előtt beszélgessenek és játszanak, este 7-re kellett volna hazajönniük. 1/2 nyolckor már nagyon ideges voltam, de nyolcig még nem a világ, ugye csajok, meg minden lehet. 8 után 10 preccel az egyik apuka (ahova mentek a ház elé) betelefonált a rendőrségre (kerületi), nem történt-e baleset vagy valami, 4 fiú, nevek stb. semmit sem tudnak. 9 fele megint telefonált, semmit sem tudnak. Én akkorra már mindent elképeltem, gondolhatjátok. Ekkortájt érkezett ott haza az anyuka aki találkozott egy szomszéddal a lépcsőháből, aki mondta neki, hogy látta hogy 4 rendőrautő jött és elvitték a fiúkat délután 5-kor!!! 4 külön autóban a 4 gyereket! Rohantunk a rendőrséghez, ekkor már elismerték hogy ott vannak, és hogy nem értesítettek még bennünket (mert sok dolguk van) és azt mondták, hogy veszélyes fegyvereket találtak náluk, 2 baseballütőt. Mondtuk, hogy akkor labdát meg kesztűt is, mert május óta rendszeresen ott játszanak. Ne engedtek be minket hozzájuk, Nem hozhatjuk őket haza, amíg fel nem veszik a jegyzőkönyvet, de nincs senki emberük, majd reggel. Szerencsére volt benn egy rendes nyomozóhölgy, aki megígérte, hogy behív egy előadót. (Mi a kapitányság előtt fagytunk meg addig) Mire felveték a jegyzőkönyvet és hazaértünk hajbali 3 volt.
A gyerekek étlen szomjan, egy szál pólóban voltak, külön elkülönítőkben, pisilni egyszer mehettek ki. ("Hugyozzá be..") Végighallgatták, ahogy megvernek egy romát, fiam nem mert semmiért szólni, félt hogy megverik.(Először azt hitte, hogy kész átverés..nem is fogta még fel ma sem teljesen)
Állítólag bejeletnést kaptak, hogy 5 (!) 64 vármegyés pólós fiatal fegyverekkel indul épp a tüntetésre... A pólók: Egy nagy Magyarország, egy Lenin, egy József Attila és egy NIKE.

Szóval: Ma Magyrországon ne menjen senki fekete pólóban, ne basebalozzon, és maradjon otthon csöndben és húzza meg magát.