mindenszentek Creative Commons License 2006.09.23 0 0 2411

nem vagyok megbántva

...mi lenne ha megpróbálnánk a tárgyról beszélni egymás fikázása helyett, miben ráadásul kivételesen nem tudom magam úttörőnek tartani

...ha valamiben valaki téved azt az illető minősítése nélkül is lehet taglalni, bár kétségtelenül úgy száraz a beszélgetés

...fogalmam nincs az axióma "24." szótári jelentéséről, szerintem nagyban elősegíti a beszélgetést, ha a közkeletű értelemben próbáljuk használni a savakat ill a szavakat

....sóval ill szóval ha érdekel...

az E=mc2 filozófia következményeit ennyivel nem lehet lesöpörni, amivel próbáltad

tehát ha maradunk az anyagnál, az:

...átalakult...energia, így nagyon pongyolán

...részecske

...hullám

én többet nem tudok az anyagról illetve annak modelljeiről!!!

szépen kértelek hogy tegyünk különbséget modell és valóság között...

szóval ez nem rendezhető le ennyivel, hogy az anyag részecske ill annak kell tekinteni

attól hogy pl az anyagot részecskének tekintjük és azzal számolunk és oda vissza következtetünk még nem következik hogy az az is

....szóval szerinted ezezek szerint a lét határozza meg a tudatot?

szerintem meg az (ön)tudat a létet

bármilyen jelzőket dobálunk egymás fejéhez, logikailag egyik nézet sincs bizonyítva

...a logika azonban nem a megismerés egyetlen útja, ezt még maga a logika sem állítja magáról...bár természetesen helyes gondolkodásnak nevezi magát...de attól még nem tudhatjuk, hogy az is, hinni hihetjük  

Előzmény: Paleokrites (2410)