ketyosz Creative Commons License 2006.09.22 0 0 55
Tisztelt "forradalmárok"! (Muahuhuhuhuhhhuuuuhahahahaaa!)

Én magam nem lennék provokátor, de a véleményemet elmondanám, még ha fel is gyújtjátok az autómat érte, vagy meg is ostromoljátok a (szék)házamat.

Ciki? A Tv2-nek? Eszeteknék vagytok forradalmár polgártársaim?!

Ez leginkább a Ti Császár (forradalom) Attilátoknak lehetne ciki, ha a csöppnyi kis agyáról annyira felhúzná a rolót, hogy kilásson a forradalmi hevületből.
Megdöbbenéssel olvaslak benneteket drága polgártársaim!

Ami balról jön mind hazug, de amit Orbán atyátok hint, az meg van szentelve? A mennyei manna hozzá képest mind hamburger.
Nem hiszem el, hogy mindannyiótok agyára rátelepedett ez az alak. Szajkózzátok a "szabad sajtót!" és az egyéb dolgok utáni vágyaitokat, és közben észre sem vesziket, hogy a Ti tudatotokat tarja bilincsben hófehér (bruhahaha) vezéretek.

Mindegy. Tegye mindenki azt, amit akar - hiszen demokráciában élünk, még ha az egy forradalmi demokrácia is. (Ezt a HírTV-n hallottam, azt hittem összefosom magam a röhögéstől...) A baj ott kezdődik, hogy nagyszerű vezéretek hosszú-hosszú évek óta megosztja a Nemzetet és tágítja a magyarkodása miatt kialakult szakadékokat. Akkor kellett volna egy forradalom, amikor először fel mertétek venni a kokárdákat és egyéb nemzeti jelképeinket párteseményeitekre, drága polgártársaim! Elverni pici ujjacskáitokat, ahogy velüln is tették szüleink kicsikorunkban, ha a tűzzel játszottunk. Bizony! Ezek után pedig visszaküldeni az iskolapadba, ahol ismét megtanuljátok, hogy hol és mikor veheti a nemzettudatos állampolgár ezeket fel.

Mindegy. Fejlesszétek paranoiátokat, hiszen én egy provokátor vagyok, a kommenisták meg már a spájzban vannak. Ráértek. Szabad.

Post Scriptum: A televíziók egymást követése valóban bevett szokás - mint ahogy az is, hogy nagyobb hatás (értd: szenzáció) érdekében egy szövegrészleltet kiemelnek és csak azt propagálják, amely így szinte teljesen elvesztik eredeti mondanivalójukat, de legalább nagyot ütnek. A kialakult helyzetért a média felelőssége majd' a "Minden Magyarok Vezére" Viktoréhoz fogható. Véleményem szerint ha a lapok és más médiumok rögtön lehozzák a teljes anyagot, nem pedig a kiemelt négy mondatot - ne adj isten más részét/részeit emelik ki, hisz mondanivalójában bőven lehtett válogatni - , abban az esetben nem "szólt" volna ekkorát az egész "morális válság" (egyszerűen nem értem/nem fér a fejembe, hogy hogy ejthet ki ilyet egy politikai párt/politikus a száján...). A HírTV-n nem ütköztem meg, de a többi lapon/televízión/rádión igen.

(A hozzászólás hangvétele azért sikerült ilyen kettősre, mert az elő részét reggel írtam szinte felindulásból, a másik része viszont most, este, amikor már lenyugodtam és kikerültem topikotok a pillanatnyi hatása alól. Ennyit a befolyásol(hat)ásról és az ember esendőségéről.
Jó éjt uraim - a kommenisták mára elvonultak, nyugodtan le lehet kapcsolni a villanyt.)
Előzmény: 1szemtanu (38)