Törölt nick Creative Commons License 2006.09.22 0 0 959

Na ha már diétáról (is) van szó, beírom, hogy haladok (lehet nem érdekel senkit :D). Most 92kg vagyok, 8 hét telt el 101,5kg-ról kezdtem (ez reggeli súly, csak azt mérem, este értelemszerűen több). Mondjuk nekem nemigazán számít a súly, inkább a centi meg a tükör, ezért a lényeg, hogy a 95-ös derékból (szintén reggel) most 81-nél tartok. Még 4 hetet tervezek. A diéta második felétől nyomom a spirót (2 hete) nem sokat napi 4-esével. Na és a szarabb része, hogy eddig mit buktam más méretekből. Karból még nem is annyira vészes, 1cm ment le (44,5->43,5) sőt felsőtestről annyira nem vészesen, viszont a negatív csúcs az sajnos a comb, onnan 5cm-t!!! sikerült eldobnom.

A kajálásom. Pontosan két óránként kajálok, az első két hétben 250grch-val kezdtem, majd hetente 20-at csökkentek (190-nél isvolt 2 hét), most 150-nél tartok. Fehérje 250-ről indult, most 320-at eszek, ezt is nagyjából úgy emelem, ahogy csökken a ch. Reggelire dupla fehérjeturmix+ zabpehely, aztán van egy kajálásom 10.00-kor ami tojásfehérje + pufirizs, majd az összes többi csirkemell, 14.00-ig rizzsel kiegészítve, onnan már nem megy ch. Zsírnak lenmagolajat nyomok, du. 4 után kb 2*8gr-ot. Két hetente tartok egy csaló napot.

Mivel ez az első diétám (nem egészen másfél éve gyúrok, előtte boksz ment) nem teljesen katasztrófa az eredmény eddig, életemben először kezdenek látszani az alsó "kokcák" :))) persze lehetett volna jobb, de legalább elmondhatom, hogy nagyjából mindent megettem eddig, soha nem csalok (kiv. persze a csalónapot), minden kaját stb. pontosan tartok.

Kicsit hosszú lett, bocs, kb ennyi.

Előzmény: BigDaddyZ (958)