Szia!
"Azon röhögök magamban, hogy szinte mindenki a 0 kilóméteres autóját tuningolni akarja. Meg gyorsulási versenyen villogni. Ez a kocsi mind menetteljesítményében, mint menetdinamikájában, stabilitásában egy átlagos utcai verda, ami a katalógusban megadott adatokat nem tudja produkálni. Ez mind a fogyasztásra, mind a gyorsulásra, mind a végsebességre vonatkozik. többet zabál mint a vele azonos űrtartalmú gépek."
Akkor engedd meg, hogy én is röhögjek magamban meg akkor is: ha pl. 200 fölé küldöm a mutatót! Vagy 5-ben elgyorsulok ...
Elhiszem, hogy a 10. autód, elhiszem, hogy simán letol egy Fábia akármi, de Te sem ültél még az én Lacsimban, meg pl. Tityeszében sem!
Abban egyetértünk, Sylvike több szempontból egy kicsit gyanús! Ha figyelmesen olvastál volna, akkor világos lenne, csak a Sylvike akar mindenáron gyorsulási versenyen indulni!
De lásd Komis (4261)
"Én a Pécs-i dombokon virgonckodtam vele (4-5000fordulat) és az 1,4mocira nem lehet panaszom. Volt olyan vagány, aki a domb alján le akart túrni az útról. Amikor kisoroltam a jobb oldali 'lassú' sávba, hogy elférjen és felpörgetve kúsztam fel a dombon, akkor végig mellettem maradt kissé lemaradva. A domb tetőn meg beállt mögém és nyugisan követett vagy 20km át. Biztos tetszett neki a Chevy embléma...:-)))))))" /pedig csak a szűkítőt vettük ki korábban nála/
A véleményem: szíved joga visszaülni a Fábiába! Ha véletlenül egy piros lámpánál utólérnél, csak villants rám, 3 rövidet! (a króm "R" bal oldalon jól látható a bordó sedanon, alatta K&N Filters logo)
Üdv