sera Creative Commons License 2006.09.21 0 0 11486

Sziasztok!

sajnos illetve sajat örömömre mas elfoglaltsagot talaltam magamnak,megkutyasodtam es hat sokat vagyok tavol az otthontol a csalad mellett teljesen atadtam magamat a kutyanak :)

Leandereimen mar nincs virag,nem tudom nalatok,hogy van ez,de en mar nem elvezem a szepsegüket itt Svajcban nem igazan lehet hosszu ideig bennük gyönyörködni,de ennek ellenere vannak gondok velük es lennenek kerdesek,amelyekre biztos valasz is adodott itt korabban,de eleg nehezkes visszakeresni,ugyhogy az en reszemröl abszulut tamogatok egy olyan oldalt,amelyen a leander nevelesevel,apolasaval kapcsolatos fontosabb es ertekes hozzaszolasok ki lennenek gyüjtve.

Egy ilyen mar született egy bizonyos kreativ technikaban,a közösseg abszulut megelegedesere,senkinek semmi ellenvetese nem volt.

Ha keveset is irtam,de ha ertekesnek talalja az oldal összeallitoja,akkor nosza...vegülis nincs mit feltenem a spanyolviaszt nem en talaltam ki.Valahol minden okossagnak van forrasa,azok sem mi vagyunk. A kepeim is szabadon rendelkezesre allnak,mint az a gyökermetszes.....elvegre nem magamnak akartam megmutatni.

Sziasztok,jo leanderezest!