ÜrgeBürger Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1887

Hűha Dönő ez megint naggyon logikus csapkodás volt.Egy az, hogy én sose állítottam olyan marhaságot, hogy a Szt.-endrei út forgalma akkor nagyobb, amikor haladni lehet rajta,és kisebb akkor, amikor csak vánszorogni lehet a dugóban.

Azt sem én találtam ki, hogy a forgalom mértékegysége az időegység alatt áthaladó

járművek száma.Ellenben figyelmesen áttanulmányoztam az UNITEF83 rt. témában készült előzetes tanulmánytervét, korábban is ebből idéztem.

Most is idézek belőle -csak neked-

"Az ÚT 2-1 "Közutak tervezése"c. szabvány 1.3 pontjának előírásai alapján a tervezési időtávra-2018 évre-forgalmi vizsgálatot készíttettünk a Közlekedés Kft-vel.Az úthálózati modellvizsgálat készítését a fenti szabvány írja elő új nyomvonalon tervezett út esetében, mert a hálózaton jelentkező távlati forgalmak és az új út forgalomelvonzó hatása csak ezzel a módszerrel határozható meg."

Tehát szakemberek által készített szakmai, törvényeken és szabványokon ,valamint módszertanokon alapuló irományból vettem az értesüléseimet,ezért ne velem élceskedj

A tanulmány több száz oldalas, ne kívánd, hogy ide másoljam.

Előzmény: doncike (1883)