borzimorzi Creative Commons License 2006.09.20 0 0 1880

Kedves Pucros, a "teljes anyag" címe kb. "Kormányprogram - 2006" kéne, hogy legyen. Rendesen, tisztességesen, bár egyre türelmetlenebbül kivártam a 100 nap végét. Valami zöld könyvet láttam, kívánságlista volt. Te láttál progamot? Olyan igazit, benne ütemterv, részfeladat, felelős neve, határidő stb.?

Ismered a viccet, ugye? "Nem látja? Na látja!"

Nehezen mászom ki a sokkból, amit a nagy SEMMI meglátása okozott, többé már nem "tükör által, homályosan". Azelőtt hittem a szervezetek vezetőkiválasztási kompetenciájában, abban, hogy nemcsak hülye hatalommániások politizálnak hivatásosként. Be kellett látnom, hiába a jóindulatom, hiába győzködöm magam, hogy biztos jót akarnak, csak nem gondolják végig stb. Sajnos, ezek az értelmiség selejtje. Pártfüggetlenül.

És napok óta nem alszom, látva a hazám sorsát ezeknek a kezében. A leváltás nem segít, ugyanaz a színvonal a teljes vonalon. Pártfüggetlenül. Adja az Úr, hogy tévedjek!

És mindenkitől elnézést kérek, de elfáradtam. Magamnak is sok volt belőlem, nemhogy az Olvtársaknak. Részemről pár nap netmegvonás és szabad levegő.

Csót:

b

Előzmény: pucros (1877)