"Annyit látok, hogy Gyurcsányék azok, akik hajlandók valamit csinálni."
Nem tom, te melyik bolygón élsz? Gyurcsányék csináltak valamit? Persze felemelték az áfát újra 20 %-ra, vagy 25-re, és elindítottak egy lavinát, amivel a jónépet teljesen ellehetetlenítik. Ez aztán valami! És nem csak az áfa, hanem az összes többi más is, amit nem fogok elkezdeni sorolni, az MSZP elmehet a bús fenébe, bármi mást, csak őket ne. Erőszakos agresszív banda, nem érdekli őket senki más véleménye, és nehogy azt hidd, hogy azért tesznek bármit is, hogy az ország érdekeit előbbre mozdítsák. Ők a maguk érdekeit mozdítják előre, kihasználják azt a négy évet, ameddig lehet, és kész. Ők már megszedték magukat, több nem is kell nekik.
"A többiek nagyrészt csak fikázódnak, azt meg nagyon könnyű."
Nézel tévét? Mármint most pl. pont az Orbán-Gyurcsány vitára gonolok. Ott mit csinált az a málészájú jóllakott ovodás? Egyhuzamban fikázta az Orbán, hogy ő mennyire sz*r, és hogy ők mennyivel jobbak. És máig ez megy. Ha valamilyen szinten felmerül az Orbán meg az összes többi kormány, Gyurcsány elkezd fikázni, hogy azok mennyire sz*rok voltak, de majd most ők megmutatják! Hát kíváncsi vagyok. De egyébként ez a néplázadás már nagyon küszöbön állt. De én tudom is, hogy mi lesz Gyurcsánynak erre a válasza. Nem fog törődni vele egészen addig, amíg utcai zavargások nem lesznek. Aztán ha még meg is hal jónéhány ember, akkor is csak el fog gondolkozni, hogy hát esetleg valamit máshogy kéne tenni. De azt is csak azért, mert a politikus társai nyomást gyakorolnak rá. Sz*rik ő mindenre rá.
Én is elítélem azokat, akik a tévénél elkezdtek vandálkodni. Azoknak semmi közük az egész tüntetéshez, ők csak balhézni mentek oda. Végre találtak egy jó alkalmat, hogy szétverhessék a fél várost, és ráfogják valamire, hogy azért történt. A nővéremék is voltak tüntetni, de ott is tök békésen zajlott minden. Sőt, ott még mondták is a tüntetők vezetői, hogy ne hagyják magukat provokálni, és maradjanak nyugton, mert nem dúlni és fosztogatni jöttek oda, hanem békésen demonstrálni. Persze a békés demonstrációnak se lesz semmi haszna, úgy látom, hogy sajnos csak akkor fog bármi is történni, ha vér fog folyni. Azt meg nagyon nem szeretném.
Vizitdíj? A jó néger anyjukat! Ez aztán a végletekig felbőszített. Nem elég, hogy fizetem a TB-t, meg az ezzel járó minden kutyasz*rt, de most még fizessek vizitdíjat is. Most már csak az következik, hogy perkálni kell a körzeti orvosnál a receptfelírásért is, meg azért is, mert levegőt merészeltem venni. Most már elég! Nem tudja ez a rohadék, hogy honnan szerezhetne még több pénzt magának. És igazából az a baj, hogy lehet, hogy jó koncepciót dolgoz ki, és szükség van ezekre a pénzekre, de az embereket nem tájékoztatja, nem köti az orrunkra, hogy mire fel emel meg minden árat, és miért kell még többet fizetni. Ha értelmesen el lenne magyarázva, akkor lehet, hogy az emberek nem háborodnának ennyire fel.