hvik Creative Commons License 2006.09.18 0 0 3517

Árban hol vannak ezek az eladóak az eBay-eshez képest? Billentyűi mekkorák összehasonlítva egy L-100-éval pl (azt leszámítva, hogy nem waterfall)?

Kétszer játszottam A szérián, köszönhetően Nektek (Laurens Viktornak is)... hát, maradandó élmény volt. Nekem az, hogy waterfall billentyűn játszottam, inkább valami pszichikai élményt nyújtott, minthogy fizikait (nem tudom, hogy mit és mennyit lehet érezni fizikailag abból, hogy a Hammondnak waterfallos, vagy vágott billentyűi vannak). A tudat, hogy teljes, nagy "tégla" billentyűket nyom le az ember, azt éreztem kellemesnek. Ráadásul akkor még összehasonlítási alapom sem volt... Örömmel töltene el, ha valamely Nagyhammond tulajdonos lehetőséget adna egyszer, hogy újra átélhessem ezt, és hogy összehasonlítsak :)

Trambit pont most kérdeztem az eladó spinetből kiszerelt Lezlijéről. Már egy olyannak is örülnék. Sajnálom, hogy anno nem szereltem ki a TR-200-ból... Nem tudom, miből kifolyólag nem használtam. Talán, mert tél volt, hideg, és 2 perc volt, hogy bemelegedjen és felgyorsuljon :o)

Sok pénzbe kerül ez a játék, de aki tudja, hogy miről szól igazából, annak mindenképp megéri.

Előzmény: tehtube (3516)