levil Creative Commons License 2006.09.18 0 0 1371
Szoval. Mielott elmentem Winfieldbe Ted kezembe nyomott 2 CDt hogy neki nem kell. Neked meg tetszeni fog. Az egyik a mar emlitett Sam Bush CD votl (Bar meg csak egyszer hallottam a leirassal egyet ertek) a masik az uj Thile. Az viszont huu B+ (ahogy vartuk).. Kokemeny bluegrass, nem egy newgrass lemez :)

A fesztival is istntelen jo volt. Bar mandolin fronton nem volt nagy felhozatal. Csak a Tim O'Brien trio de mandolinozni nem hallottam. Minden mason jatszott. Eleg kiabrandito. 1000 eves unalmas notakat jatszanak a vartnal sokkal rosszabbul.

Gitar fronton jobb volt a helyzet. Tommy B+ hallhatoan javul allandoan. Pat Flynn es baratai (koztuk Rufus, az eszmeletlen allat szajharmonikas). (Pat Flynnre is merges voltam mert valami olyan piezo hangja volt a gityojanak.)

Greencards aki mindig vendeg gitarossal jatszik most a Bryan Suttont hozta. Na az viszont olyan mint varna az ember. :))

Egyik celom volt hogy jatszak annyi fele mandolinon amennyin csak tudok. Azt kell hogy mondjam hogy olyant ereztem mint meg eletemben soha. NAGYON meg vagyok elegedve a mandolinommal. Nem volt olyan amire elcserelnem. Pedig jatszottam a 10e dolcsis Roger Triggs mandolinon meg dumaltam az elkvetovel is. (raadasul olyan peldanyon amit egy hires embernek csinalt de elcserelte inkabb egy gitarra). Meg volt kezemben egy 20 eves jol bejatszott Gilchrist is. Nagyon szep szolo hangja van de a chop nem szolt rendesen. (Ez egy 20-25e dolcsis mandolin.)

Jatszottam Summot, Sullivan, Ratliffon es nem jott be egyik sem. fogtam egy Yellowstonet is. Nem rossz, de meg mindig nem az igazi. (Valoszinleg itt mar izles dolgok is fontosak.) Ami tetszett az egy Krishot volt. Meg fogtam egy jo Hillburnt is. (Jim Hillburn ott satorozott szinte mellettunk.)

Tovabba meg kell emlitenem hogy a legnagyobbaknak is ossze vissza van bszva a szegelye. Pontatlan sok helyen az illesztes. stb. Szoval mar nem erzem ugy hogy rossz munkat vegzett Pavel.

Mennem kell kezdodik az oram.