H_G Creative Commons License 2006.09.18 0 0 5677
Itt vagyok, de a hullahoppot határozottan visszautasítom :)

Bűnözés? Alapvetően nem, bár ettem egy kis diétás keserűcsokit -- Wawel No Sugar a neve, szerintem nagyon finom és csak 64 kcal belőle egy sor, mint egy deci kefír v. joghurt. Ha ezekből szabadna nassolni, akkor szerintem belefér ez is. (És ebből nem is merek többet enni 1 sornál, mert szorbitol az egyik édesítőszere, ami nagyobb mennyiségben hasmenést okoz, emlékezhettek az előző szezonból a Norbi-szaloncukor botrányra; ott is a szorbitol volt a bűnös.)

Vasárnapi ebéd: gyros ízesítésű pulykacomb (van ilyen Kotányi fűszerkeverék, szerintem nagyon jó termék az is) gombával és levesben főtt zöldségekkel, mint a 3 engedélyezett fehérjedús-szénhidrátszegény étkezés egyike. Magam főztem, de igazán finom lett, most is itt van velem a maradéka egy rozsos szendvicsben, ajvárral és zöldpaprikával (nyamm).

A mérlegem szerint 4 kilót fogytam, ami kissé ijesztő. Tehát ezúton is felhívom mindenkinek a figyelmét, h. ha fogyókúrás tanácsokra van szüksége, ne engem kövessen, csakis Robzonra hallgasson, ő tudja a frankót...
Előzmény: bied (5668)