Dr. Benjamin Justice Creative Commons License 2006.09.17 0 0 41
Figyelj, fingom nincs miért hazudták széjjel. A beszédet nem hallgattam meg mert nem nagyon érdekel (már).

Igen, igen, kiábrándultam Gyurcsiból, akitől sokat vártam.

Nem az ország állapotával kapcsolatos hazugság, arról sütött hogy hazudnak. A piac a helyén kezelte nagyjából.

Az a hazugság zavar, miszerint tudja mit csinál. Mert kurvára nem. Nem csinál reformot hanem megszorít hogy aztán az EU-pénzeket szétoszthassa majd. Ez hazugság és ez zavar, sőt, ebből nagy baj lesz később.

Továbbá, szerintem Gyurcsi nem fog lemondani az önkormányzati választások előtt, egyrészt a kampány miatt se, másrészt attól bedőlne a forint, azután pedig egyrészt el fogják felejteni ezt az ügyet régesrég, másrészt hamarosan várhatóan elfogadja a konvergenciaprogramot az EU, és akkor megint nála lesz a laszti. Tehát a választási kampány utáni első mszp-dührohamot kell valahogy átvészelje és utána hatalmon marad majd egész a ciklus végéig.

Ja és az őszinteségi roham szerintem inkább jelent plusz szavazatokat a kormányoldalnak okt elsején mint minuszt. Hogy a Fidesz úgy tesz mintha ők volnának az igazmondó ignác, annak nincs túl sok súlya.

Előzmény: krz (38)