Sziasztok.
Nos 1 het 1000 km. Szerintem egesz sok. Eddig semmi kifogasom nincs vele kapcsolatban, az teny a valtot szokni kell de ha odafigyelsz szepen is mukodik. 2-be kicsit rantani kell 3-ra pedig en egyszeruen beengedem kozepre magatol es igen finoman nyomom felfele igy mindig 3-ba kerul.
Tegnap valami miatt lealltam a palyan versenyezni :) Egy Suzuki kezdett nyomulni 130-nal mogottem mikozben eloztem es ez nem hagyott nyugodni. Bar meg csak 8xx km volt benne elkezdtem nyomni kicsit. 160-nal a Suzuki leparkolt jobbra en meg 175-ig nyomtam de feljebb nem mertem az uj motort. (max 3-5 km -rt mentem igy) Meg volt benne ero szal nincs mit szegyenkezni a Lacettinek. Ma mikor beparkoltam es kinyitottam az ajtot egy pillanatra egett szagot ereztem ami mintha a fekekbol jott volna. Bejaratos azert? Probaltam korbeszaglasznio es ugy tunt a hats fekbol jon de ott is egyre kevesbe ereztem es 2-3 perc mulva semmi. Normalis vagy kepzelodom? Egy zavaro dolog van amit meg kell oldanom az a r*** hatso rendszamtabla :) Kicsit zorog szar uton. Valami javaslat a zajmentesitesere?
A fogyasztasom kb 9 lityi korul van de hat meg szokjuk egymast:)
Felesegem minden esetre ahogy van lehetosege lenyulja:) Es o sajnos kiparkol barhonne :D Nekunk is S alakban kell kijonni, de neki 12 ev rutinja van mar szal itt nem segit :)
A kocsit nekem is felmatricaztak mar es a 660 km sem lesz gond nekem a heti 1000 km -el :) Ez is HirAuto. Remenykedjunk sokaig elnek meg.
Nos kicsit hosszu lettem de meg tul sok tapasztalat nincs.
Nekem eddig kivaloan bevallt. Es a segge egyszeruen gyonyoru :D