mindenszentek Creative Commons License 2006.09.17 0 0 2317

"..én arról beszéltem, hogy ha ez nincs, semmi nincs, akkor milyen gondolatok mit tudnak teremteni, további gondolatokat?"

??? mi az az ez ami nincs? lemaradtam a kanyarba...

...a gondolat nem csak értelmes lehet(.-

lehet értelmes és értelmetlen, lehet konstruktív (élet) lehet destruktív (halál)

aztán amilyen a gondolat...ha már a minősítésénél tartunk...olyan lesz a teremtett izé

na de hát pont ilyen a teremtett makro és mikro világ van benne + és van benne -

hogy a logikus hogy jön ide az nekem magas

attól hogy a gondolat pl illogikus...attól még nem vész el a teremtő ereje...a teremtett vmi nem lesz logikus...és?

pl vki illogikus magatartás tanúsít (cselekedet/fiú) ha illogikusak a gondolatai

fantáziája is van mindenkinek...

abból a szempontból ahogy Te tárgyalod a kérdést beszélhetünk alulfejlett fejlett stb fantáziáról

de ettől még a legprimitívebb barom is teremt és rendelkezik ezzel a szt háromsággal belül hogy gondolat/cselekedet/lélek

vagy csak az okosoknak van lelke?

én egyáltalán nem adok istennek iq micsodát felsőbbséget, ahogy a lenti ige idézeteim mutatják

amit én mondok az azon túl, hogy próbálja magyarázni hogy mi a fene az a szt3romság...amiről lehet mást is gondolni

egy filozófiai magyarázata a teremtett világnak, meg mindennek

ezért nem értem hogy jön ide a teremtő képességek közti különbség, meg az hogy vki mennyire van ennek egyáltalán tudatában...mert ott is van némi különbség a teremtők között

romblni pl öntudatlanul szokás...vagyis nem a tudatnak nevezett személyiségterület viseli olyankor a gatyát

de ettől még ez egy létező "dolog" 

Előzmény: Paleokrites (2316)