cápaFeri
2006.09.17
|
|
0 0
4403
|
Kóma mester!
Szerintem nagy ívben kerüld el az ilyen rátarti, pofátlan céget, amelyik egy két perces műveletet egy munkaóra-díjjal akar elvégezni, ráadásul autód is az ő kölykük és a beépítendő alkatrészt is ott vásároltad! Felháborító!!!
Mindenki másnak ajánlom, hogy vásároljon közvetlenül a gyártótól www.szatuna.hu !
Felrakása házilag is megoldható, de szerintem bármelyik normális kereskedésben megteszik szívességből. (Vagy csak a mi kereskedésün volt az átlagon felül udvarias?.:-)) A tükörnél kell kezdeni, a légterelő elejét betenni a résbe. Utána a hátulját kell bepattintani, majd óvatosan az íves részét kell a helyére rakni. Nekem egy sem törött el sosem. Ami viszont fontos, hogy az ablakkal tökéletesen össze kell hangolni, nem szabad szorulnia az ablaknak, mert ez az ablakmozgató mechanika idő előtti kikopásához vezethet, ami nem garanciális csere lesz! Figyelni kell még továbbiakban, arra is, hogy a légterelő alatt hajlamosabb megbújni (főleg szeles időben) a homok, por, így gyakrabban kell kitisztítani, mert az üveg karcolódásához vezet!
Üdv! |
Előzmény: Kóma mester (4393)
|
|