Törölt nick Creative Commons License 2006.09.17 0 0 13375

talált. (?)

én a mixed up-pot külön lemeznek venném. dehát azt h én mit gondolok sokan lesz@rják.

a BF-ből viszonylag kevés fogyott, és főleg LP formátumban. amerikában csak a nagyon nagy gyűjtők és a fanatikusok veszik meg. ott hamar jön a hurrikán és a bakeliteket elfújja a szél:-) 

node a kiss me remastered-ről egy kérdés. igaz h a deluxe-verziók mellett a csak sima lemezek is kijöttek, remastered? pár honlapon így -is- árulják a lemezeket...

egyébiránt a glove lemezenél szerintem robert utólag vette fel a vokált a bonusz diszknél. ebben biztos vagyok. és ez azért csúnya dolog. és egyébként, Landray hangja csodálatos. (hát még a kinézete:-)  )

kijelenthető, hogy egyre nagyobb hézagokkal, egyre kevesebb taggal és egyre öregebben ez a Cure azért mégsem az amit várok...

a dinoszauruszokat még csontváz formában is megcsodálják, (bár robertékre ez a tétel talán nem lesz igaz) mégis sokan már olyan miniDV-re gyűjtenek, amivel csodás cure felvételeket lehet készíteni és akkorák ezek az eszközök mint egy mobil. ha tud valaki ilyen típust akkor szóljon. hátha...

van egy taormina r.z. verzió az csodás, csak nem tudni milyen kamerával vették fel...

Előzmény: birdmadboy (13374)