cápaFeri Creative Commons License 2006.09.16 0 0 4376

Hali Novi1!

Bevallom férfiasan, hogy az alább említett ködlámpabeállításokon kívül életemben nem csináltam ilyesmit. A kb. 10 centi is csak sacc volt. Hozzávetőleg annyival kell 5 méteren lejjebb vernie, hogy megfelelő távolságban világítson a tompított. Mindezeket csak józan paraszti ésszel következtettem ki..:-))

Mindezektől függetlenül maximális tiszteletem azon emberek iránt, akik ki tudják mondani, ha tévednek! Számomra nem az az intelligens úriember, aki mindent pontosan, megfelelő formában tud közölni, hanem az, aki belátja esetleges tévedését is és amilyen meggyőződéssel tudta igazát állítani, ugyanolyan lendülettel közli tévedésének tényét is. Te egy ilyen úriember vagy Novi1! Tiszteletem!

Az már az érem másik oldala, hogy ilyen dologokon nem tudnék senkivel összekülönbözni már csak abból a megfontolásból sem, hogy jómagam laikus vagyok és tiszteletben tartom más szaktudását és hozzáértését.:-)))))))) 

Baráti üdvözlettel: cápaFeri

u.i.: sajnálom, hogy nem tudsz eljönni a siófoki talira, szívesen megismertelek volna személyesen is!

Előzmény: Novi1 (4375)