kisharsány Creative Commons License 2006.09.15 0 0 849

Senki sem mondja, hogy "muszály" elhinni. Ez a határozó leginkább a bigottok, meg

a materialisták/ateisták szótárában használatos az én tapasztalatom szerint.(aki szerint tévedek, annál még nem tapasztaltam)

Az én szótáramban a "lehetséges" a szinonímája. Ez alól egyedül a fizikai halál esetében van kivétel.

A rezgések nem az én ismeretem, vagy nem ismeretem alapján osztályozandó, hanem a gyakorlati és ellenőrzött mérések alapján.

Mármint az általunk ismert/ismerhető tartományban : ott valóban.

570 billió herz

Könnyen kiszámolhatod: az alap - most a 260 Hz körüli frekvencia - minden oktávszint duplája az előzőnek.

Ha az általam ismertetett tartományon belül van akkor mérhető lenne, ha létezne az állítás. Ha meg azon felül (ami nagyon kétséges), akkor meg hogyan "mérte" az ipse, hogy ilyen pontosan tudja? Mese habbal!

Mitől vagy ilyen magabiztos az általad/általunk nem ismert terület esetében ?

Így gondolkodhat egy kétdimenziós világ "pontja" is a világegyetemről, a bolha farkán élő vírus az emberről, vagy a "...féreg, mely a gyümölcsöt eszi el előled"  (Madách) 

Arról nem is beszélve, hogy a magamnak való ellentmondásra még mindíg nem kaptam példát.

Ebbe meg - kérlek - verd már bele az orrom, mert nem találom. Köszi

kisharsány

Előzmény: sz33 (848)