... én nem akarok semmiféle oda-vissza dologban részt venni, viszont:
1.) semmit sem töröltettem ki - sem jogom sem lehetőségem, meggondolatom sincs hozzá. Ha így jártál, jobb ha gondolkodol az okon.
2.) rezgés és rezgés között bizony van különbség, s az hogy Te annyit ismersz / ismersz-el, amennyit, az a Te dolgod , senkinek semmi köze hozzá. Ez viszont nem jelenti azt, hogy nincs más, és nincs több
Képzeld el: például egy ember azt írja, hogy a különféle mentális és/vagy konkrét rezgések hatásának kitett, de egyébként ugyanazon készletből származó víz fagyasztás során - megfelelő mikrószkóppal vizsgálhatóan és fényképezhetően - szignifikánsan más és más kristályformájú jéggé válik. Aszongya: szeretet, és szép formát kap, aszonygya: buta, és sokkal formátlanabban, aszongya: sátán, és iszonyú deformáltat (kép is van) aszonygya:pajtás hallgasd meg ezt a Mozart40.szinfoniát, és "...kecses, előkelő kristályokat alkotott" aszongya:na öreg itt a Chopin op.10. etüd, hallgasd meg, és "... a kialakult kristályok pedig finom részleteikkel okoztak meglepetést."
egy másik ember írja, a 21st Century Sciense and Technology 1989 márc.-ápr.-i számában (úgy híjják: Warren J. Hamerman ) "... az emberi test szerves anyaga olyan frekcenciájú hangot gerjeszt, amely 42 oktávval a középső C feletti hangnak feletethető meg..." hogy honnan tudja, nem tudom. Namost ez kb. 570 billió herz.
Ekkorát azért Te sem írtál ugye ?
Hogy így van-e ? ki tudja biztosan ? De nem muszály annyira bigottan képviselni olyan dolgot, mely igaz ugyan, de határai még nincsenek megtalálva, és ezért kizárólagos igazságuk minimum nincs még aggálytalanul bizonyítva
kisharsány