Atteeharp Creative Commons License 2006.09.15 0 0 1367
Hej, de csend van, úgyhogy gondoltam feldobom.

New Shabbos Waltz Hát, meghallgattam, na nem túl türelmesen, mert nekem az ilyen kicsit unalmas. Vilagzene, de nekem nagyon langyos. Amúgy van rajta egy két jó téma. Mostanában hallgatgattam Grisman dolgait, leginkább azért, mert láttam egy videórészletet, Austin City Limits 1980 Marshall-lal meg Grisman-nel, és hát az E.M.D. vel kezdtek, hát beszartam. Aztán megnézegettem, hogy mi van meg Grismantől, és leginkább a 77es Quintet-tes lemez jön be. Na persze hogy E.M.D. meg swingek meg ilyenek vannak rajta. Asszem ez az új lemez is megy talonba, hátha egyszer majd ilyenre indulok.

Grismantől ajánlhatna valaki olyan lemezt, ami pl arra a 77es lemezre hajaz.

laps in sevenNa ez már inkább nekem van kitalálva. Inkább rock-os szerintem a lemez, jó nóták, slide mandolin, elektromos mando, van benne minden. Kicsit modernebbül szól mint a korábbi lemezek (amiket én hallottam), sok basszusgitár, van rajta egy 5/4-es meg egy 7/8-ados nóta is pl, szoval szokatlanabb ritmusok. Szóval szerintem izgalmas lemez, bár elsőre annyira nem jött be, de szerintem csak szar passzban voltam.