Walmer
2006.09.14
|
|
0 0
11408
|
Kedves harcostársaim! Igen nehéz, snookermentes időket élünk mostanság. Éppen ezért szeretnék megosztani veletek valamit. Biztos sokan láttátok már, de én most szemrevételeztem először ezt a linket:
http://www.youtube.com/watch?v=vh2NOS9HH-w&NR. Cliff Thorburn 1983-ban lökött maximuma van rajta. Nagyon súlyos:)) A ruháik még csak hagyján, de például mikor Thorburn elkezdi a breaket, Terry Griffiths nyugodtan szívja a korábban félbehagyott dekket!!! És baró a hosszabbító is. Nem ám olyan, mint most, hogy összecsavargatjuk a dákót. Egy frászt. Egy baromi hosszú biliárddákót képzeljetek el, amit egy fadarabból esztergáltak. Mikor ez kell, Cliff barátunk leteszi a saját dákóját és erre az ipari műremekre vált. Lökés után, pedig vice versa. Ráadásul baromo nagy mákja van az első lökéssel. Egy tök könnyű pirosat akar belökni a jobb alsóba, kihagyja, az pedig visszapattan a lyuk szájából és beesik az ellenkező, bal alsó sarokba. És mivel Griffiths hibát csinált az elején, ez a 147 tulajdonképpen 151!!! Arról nem is beszélve, hogy ez volt az első tévés maximum. Aki akarja nézzen bele, de tényleg! Nekem nagyon tetszett. Aztán lehet hogy én vagyok az az újszülött, akinek minden vicc új:)) |
|