Törölt nick
2006.09.14
|
|
0 0
772
|
TUZI!
Ugyanezzel szenvedtem az elején, amikor két autóval jártam és sokszor egy hétig is állt. Először elvittem a márkaszervizbe, ahol ingyenes sw-frissitést csináltak. Másodszor kicserélték az egész Stream-et...
Ez keringett valahol itt a fórumban régebben:
Idézet:
"A briskoda.net angol fórumot olvasgatva bukkantam az alábbi információra. OII-nél, amenniyben STREAM CD-s rádió van az autóban, a STREAM szoftver hibája miatt hosszabb állás során az autó akkuját lemerítheti a rádió (kikapcsolt állapotban).
A hibát a márkaszervizek ismerik, ha bemegy az autó pl. szervizre, az alvázszám alapján figyelmezteti a munkafelvevőt a program, hogy ezen az autón STREAM szoftver frissítést kell végrehajtani.
Addig is segítség lehet a tulajoknak, hogy az alábbi alvázszám tartományba eső autókat érinti a probléma (az alvázszám utolsó 7 számjegye, az első a gyártó üzem kódja, az utolsó 6 pedig egy sorszám):
2089609 - 2169207 8037220 - 8064255
Barátom OII-je az első sorban szereplő tartományba esett és már túl van a szoftver frissítésen, bár neki alapvetően a STREAM-mel voltak problémái és első alkalommal úgy "javították meg", hogy az ASR (kipörgésgátló) elfelejtett működni. Másodjára sikerült a szoftver frissítés.
A hiba az AUDIENCE CD-s rádióval szerelt autókat NEM érinti."
|
Előzmény: TUZI (763)
|
|