sonka ur Creative Commons License 2006.09.14 0 0 3487

Sziasztok srácok! Sírok, nevetek, meg vagyok hatódva... Ez mán döfi. Guglizok, guglizok, azt' egyszer csak belétek futok. Nem kis öröm, hogy van ilyen fórum, itt, kis hazánkban. Olvasgattam a dolgokat, azt hiszem, pár hétig csak olvasni fogok, aztán majd én is bekapcsolódom a beszélgetésbe. Meg főleg kérek egynehány tanácsot is. De először csak mivellődök. Zenemuzsika... Itt egy link addig is, nem rossz... Kint voltam az A38-as hajón adott bulijukon.   

http://www.youtube.com/watch?v=7S2RRFX2R8Y 

Még csak annyi, hogy azért a tisztesség kedvéért röviden én: Attila a becsületes nevem, és amatőr klimpirhuszár vagyok, játszogatok templomi orgonán és rockbandában egyaránt. Imádom a TOTO-t, meg minden jót. Rátok pedig úgy akadtam, hogy bár B3-at nem tudok venni ( nincs otthon annyi üres üveg, amiből meglenne az ára ), de kompromisszumos jelleggel kajtatok egy XB1-es után ( na most nem hőzöngeni ). Tudom, hogy csak hasonlít a hangja, de sajna ez van. Még mindig jobb ez bulin, mint valami ócska szinti hangszín. Nemde? Ha tudtok ilyet, nagyon örülnék, ha jeleznétek. Köszi, üdv mindenkinek: Ati

ui.: na megyek olvasgatom az okosságokat.